Παροχές

Τα brand new studios είναι ενοικιαζόμενα διαμερίσματα στην Κομοτηνή γνωστά για τις ποιοτικές, εξατομικευμένες υπηρεσίες τους.

Στα brand new studios προσφέρουμε στους επισκέπτες καλαίσθητα καταλύματα και φανταστική εξυπηρέτηση για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Διαθέτουμε εξαιρετικές παροχές όπως δωρεάν internet, κάψουλες εσπρέσο, παντόφλες μιας χρήσης, σαμπουάν, πιστολάκι μαλλιών και σίδερο με σιδερώστρα. Επίσης, σε όλα τα BNS υπάρχουν πετσέτες και κλινοσκεπάσματα εξαιρετικής ποιότητας.

Θα βρείτε επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με 2 εστίες μαγειρέματος και μικρό ψυγείο. Κάθε στούντιο περιλαμβάνει καφετιέρα εσπρέσο, βραστήρα, τοστιέρα, φρυγανιέρα και μαγειρικά σκεύη, τα οποία είναι στη διάθεσή σας για την προετοιμασία του πρωινού και του γεύματός σας. Όσο για τις τηλεοράσεις, στα στούντιο 1 και 3 υπάρχει 32' smart TV και στα στούντιο 2 και 4 υπάρχει 42' smart TV.

Το check in γίνεται από τις 15:00 και μετά.

Το check out γίνεται έως τις 12:00 π.μ.

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα.

Δεν επιτρέπονται τα πάρτι και τα κατοικίδια. 

Είμαστε πάντα έτοιμοι για εσάς. Κλείστε το ενοικιαζόμενο στούντιο της αρεσκείας σας και aφήστε μας να φροντίσουμε για όλες τις ανάγκες σας. Aισθανθείτε σαν στο σπίτι σας με τα πλήρως εξοπλισμένα καταλύματά μας στο κέντρο της Κομοτηνής.

bns

find your home away from home

Share by: